jueves, 27 de marzo de 2014

27-03-14 Tanquem la paradeta.

Mes de vuit de mesos sense correr amb el carro, això ha arribat a la seva fí, podem dir que es el final d´una etapa. L´Aran ja vol correr ella sola, es més li apasiona correr i les curses, no se si haurà tingut a veure aquestes "passejades en carro", tant se val, estic satisfet i no m´apenedeixo d´aquell dia de juny començar amb aquesta idea. Ha sigut una experiència molt bona, grans moments, alguns patint una mica, però en definitiva moments de satisfacció, amb moltes anècdotes.
Es per això que he decidit vendre el carro, perquè estigui agafant pols al traster, millor així. Sento certa nostalgia, però se que si el venc segurament algú passarà grans moments com els que he passat jo.
Sempre que veure un carro, amb la bici o corrent em portarà grans records.
Aquí va una mica de resum:
13 Curses, de les quals 3 al 2011, 4 al 2012 i 6 al 2013.De les dotze+1 curses, 11 amb una distancia de 10 Km i 2 mitjes maratons 21.097m, en total 152 Km espentejant el carro, bé en alguna cursa alguns metres estirant-lo per la sorra de la platja.
Corrent en totes 4 estacions, a sota cero i per damunt de 30°, per asfalt, terra, platja, herba, pedres, pujades, baixades, escales... corrent a 7min/km i de vegades a 4min/km, fent 45 minuts o 2h i 5min, corrent amb  pell de gallina, pels anims de la gent, o lamentant-me d´haver-me apuntat aquell dia, però sempre el reultat final ha estat el mateix, plena satisfació al acabar la cursa, per el fet de fer esport, superació i per veure com l´Aran la meva gran còmplice en aquesta història disfrutava igual que jo o més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario