domingo, 16 de junio de 2013

16-06-13 Cursa Templers

Cursa Templers una de les grans de Lleida, son les 9:30 del matí i calor, molta calor, tinc un presentiment, pillaré???.
Primer un sentit minut de silenci en homenatge al Juanjo Garra, silenci absolut, un nus a la gola, es mereix aquest homenatge i més.
La cursa es apunt de començar, ni nervis, ni adrenalina, tot això ja està més que superat, l´intenció es disfrutar de la cursa.
Comença la cursa i aquest any no surto de darrere del tot, surto d´una posició una mica més avançada, però en aquestes curses que hi ha tanta gent ja es sap el que passa, els dos primers km costa molt recuperar posicions i s´ha d´anar amb molta precaució de no fer caure a ningú, no es pot anar amb el carro a lo "Ben-hur".
 Els 2 primers km molt lents, a 6 min/km, anem junts amb un altre carret i així sembla que ens anem fent una mica d´espai, a partir del km 2 la cursa es comença a estirar i el ritme augmenta.
Del km 3 al 6 a un ritme ràpid, he recuperat moltes posicions i he arribat a tenir el globo dels 45' molt aprop, però comença l´ultima part de cursa on comença a pujar pont de Prat de la Riba, princep de Viana i a aqui he d´afluixar una mica pensant en la pujada final.
Al km7 vaig be, agafo a molta gent que fa temps molt inferior al meu amb el carret, la calor està castigant molt, avituallament d´aigua i anem a per l´ultima part amb la pujada a templers.
a partir del Km9 ja comença a pujar molt suau però no es fins els ultims 400m on la pujada es forta, quan arribo a la primera rampa ja amb desnivell, el ritme baixa molt, sembla que el carro es quedi pegat a terra i faig la pujada corrent, però a punt de caminar. Al final ja es veu la meta, per fí arribo amb 47'15", tenint en compte els kms inicials i el final, la resta de cursa el carro ha "volat" per sota de 4'20" /km. Content i amb bones sensacions a pesar de la calor.




No hay comentarios:

Publicar un comentario