domingo, 23 de junio de 2013

  23-06-13 10k San esteban de Litera.


Avui anem a una cursa a un poblet de l´Aragó, encara no se ni com
em fet cap aquí. Ens espera un circuit de 10k urbà... doncs no!!! al anar a fer l´inscripció, ens diuen que hi ha una part de trialera i que per allí no podriem passar amb el carro. Llavors ja he pensat que hauriem de marxar sense correr, però l´organització ens ha oferit un recorregut alternatiu per als que corriem amb carro que avui erem 2.
He fet una volta per veure el recorregut, ja que eren 2 voltes de 5Km i he passat per el recorregut alternatiu. Una vegada ja en cursa només hem fet una volta 5k i sumada a la de reconeixement ja hem tingut suficient, el recorregut era molt xulo, però no apte per fer-lo amb carro, hi havia pujades, baixades per el casc antic del poble, una part de camí molt dolenta i una part en un parc des de on es sortia que era gespa... Al final 5Km en cursa amb un temps 21'36" a una mitja de 4:34, però tot s´ha de dir que al Garmin m´han sortit 4,7Km.
La cursa era el primer any que es feia, una cursa petita amb pocs corredors, molt cassolana, però amb un recorregut molt entretingut i durillo i tot el poble volcat amb l´organització, molt aconsellable per fer-la.
Després s´han fet les curses infantils, avui l´aran ha corregut molt ràpida, ha quedat 1ª de la seva categoria.



















No hay comentarios:

Publicar un comentario